Malerarbejde til fordelagtige priser

Skal i bruge en maler? Hos Aker Multiservice kan du får malerarbejde i høj kvalitet. Her varetages diverse former for malerarbejde.

Vi har 13 års erfaring med malerarbejde, hvor vi har et solidt erfaringsgrundlag når du vælger os. Vores malerydelser udføres på Nørrebro i København NV, på Østerbro og i resten af Københavnerområdet.

Indendørs og udendørs malerarbejde

Skal du have udført malerarbejde indvendigt eller udvendigt, kan vi gøre det for dig. Vi går ikke fra stedet, før du er tilfreds med vores arbejde. Hos Aker Multiservice tilbyder vi:

 • Maling af træværk
 • ​Maling af vægge
 • ​Maling af loft
 • ​Maling af døre
 • ​Maling af vinduer

I mange år har vi benyttet os af maling fra Dyrup, fordi vi mener, de leverer kvalitetsmaling - og mine kunder skal have kvalitet for deres penge.

Få et flot resultat med vores arbejde

Dyrup har eksisteret i efterhånden mange år, og derfor laver de maling i ypperste kvalitet. Søges du et malerfirma, der ved, hvad de laver, er Aker Multiservice et godt sted at henvende sig.

Som grundregel benyttes maling i glans 10 i stue, værelser og entré. Skal dit køkken males, foretrækkes glas 25. Derudover benyttes der selvfølgelig vådrumsmaling på badeværelser.

Har du booket os til udendørs malerarbejde benytter vi træmaling med glans 50. Malingen er valgt ud fra 13 års erfaring i branchen, og du kan trygt stole på, at den er god for dit hjem. ​

Hvad koster malerarbejde pr m2?

Malerarbejde er ikke bare malerarbejde. Aker Multiservice udfører malerarbejde i mange afskygninger til forskellige priser. Vi tilbyder eksempelvis:

 • ​Maling af fodlister
 • Maling af glatte døre
 • Maling af fyldningsdøre
 • Maling af franske døre
 • ​Spartling af små huller
 • Farveskift af både vinduer og døre

Som udgangspunkt får du altid et godt tilbud med konkurrencedygtige priser. Det er svært at give en nøjagtig pris på malerarbejde pr. m2, da det afhænger meget af, hvilke overflader der skal males, om de skal pudses først og så videre.

En god og fornuftig rettesnor for pris er mellem 300-400 kroner i timen. Denne pris vil selvfølgelig afhænge af opgaven, men som udgangspunkt er det en billig timepris for godt malerarbejde.

Kontakt endelig Aker Multiservice, hvis du ønsker at leje en mand til dit malerarbejde.

Få et tilbud af en maler her

Der er ikke tvivl om, at det ikke kan betale sig at være nærig, når det kommer til malerarbejde. Måske finder du et firma, der kan udføre din maleropgave ekstremt billigt og hurtigt. Det lyder alt sammen godt, men du skal være opmærksom på kvaliteten af det arbejde, du så får.

Aker Multiservice har tilpasset prisen, så den er fordelagtig for kunderne og acceptabel for os. Vi bestræber os på at levere malerarbejde i rigtig god kvalitet til alle de hjem, vi besøger.

Kontakt os endelig, hvis du ønsker at få et tilbud på dit næste malerprojekt. Vi kan skræddersy en løsning, så vi begge bliver tilfredse.

Ring til mig på 71 73 66 eller send en mail på  info@akermultiservice.dk Vi ser frem til at høre fra dig.

MALEARBEJDE : 13 ÅRS ERFARING

Rengøring: 3 års erfaring

min mission

Vores mission er at skabe stor værdi for vores kunder ved at levere tilpassede løsninger mere effektivt med de rigtige mennesker, værktøjer og processer.

Kontakt mig

​Aker Multiservice

Christian X''s Alle 6, 3. tv.
​2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 71 41 73 66

E-mail: info@akermultiservice.dk

CVR: 39252589

5 Besøg os på Facebook - klik her

Besøg os på Håndværker.dk - klik her