Professionel ejendomsservice

Søger du specialist til ejendomsservice? Så er du havnet det helt rette sted. Aker Multiservice er et firma, der leverer mange former for ejendomsservice ved både regelmæssigt og akut behov - så vi kan helt sikkert hjælpe med dit projekt

Telefonerne er åbent i alle døgnets timer hele ugen, så har du akut brug for ejendomsservice, må du endelig tage kontakt til os. Vi leverer ejendomsydelser til både privat og erhvervsbrug i København NV, på Nørrebro og Østerbro.

Alt inden for ejendomsservice udføres

Ejendomsservice er helt basalt service af din ejendom, og det indebærer en lang række ydelser. Faktisk er det kun din fantasi, der sætter den famøse grænse for, hvad begrebet ejendomsservice kan dække over. Servicering af ejendom kan være alt fra rengøringshjælp, trappevask og hovedrengøring til vedligehold af indendørsfaciliteter og opgaver uden for din ejendom.

Alt, hvad du kan forestille dig af opgaver relateret til din ejendom, kan vi hjælpe dig med. Det eneste,  vi ikke udfører, er vinduespudsning. Derudover har du frit valg på servicehylderne.

Synes du stadig, det er lidt svært at gennemskue, hvilke ydelser du kan få hos os? Her kommer en mere udførlig oversigt over opgaver. En af kategorierne er rengøringshjælp, som vi har tre års erfaring med, og herunder løser vi opgaver som:

  • ​Daglig rengøring
  • Rengøring efter f.eks. håndværkere
  • ​Hovedrengøring
  • Rengøring efter flytning
  • ​Rengøring af fællesarealer, såsom trappevask.

Vi udfører både erhvervsrengøring og privat rengøring.​

Daglig rengøring og hovedrengøring

Der er stor forskel på rengøring, og det ved de fleste. Mange af os har en daglig rengøring i vores hjem eller på vores arbejdsplads. Det vil ofte indeholde rengøring af overflader i køkkenet og måske på badeværelset.

Har du en ejendom, der f.eks. bruges til erhverv, hvor mange mennesker dagligt bruger toilet og køkken, vil du prioritere daglig rengøring. Det kan vi klare for dig.

Hovedrengøring er ofte noget, man foretager sig en gang hvert halve år eller hyppigere. Forårsrengøring er en fast tradition for mange. Aker Multiservice foretager selvfølgelig også hovedrengøring. Det være sig altså rengøring de steder, hvor man ikke selv kommer så ofte. I luftskakter, i skabe og i kælder + loftrum. 

Aker Multiservice udfører også service af din ejendom, og det er services, der indebærer mange forskellige ting. Rengøring har vi talt om, men der er også andre ting.

Vi bortskaffer gerne alle former for storskrald. Ønsker du spontan fjernelse, klarer vi det, men vi kan også sagtens aftale fast afhentning, hvis det passer dig.

Bortskaffelse af storskrald vil typisk være en engangsforestilling, men mange benytter os til faste opgaver som:

  • ​Græsslåning og havearbejde
  • ​Snerydning og saltning

Havearbejdet er en service, mange foretrækker at have som fast service, så der altid er styr på den del af ejendommen. Det samme gælder snerydning og saltning. Som ejer af en ejendom, skal du selv varetage snerydning og saltning, og man hæfter altså for det, hvis nogen kommer til skade på ens matrikel som resultat af mangel på snerydning og saltning.

Hvad koster ejendomsservice?

Som udgangspunkt får du en pris, der ligger et sted mellem 250 og 350 kroner i timen.

Prisen afhænger selvfølgelig af, hvilken service vi skal udføre for dig. Er det en omfattende service, koster det selvsagt mere. Har du brug for hjælp midt om natten, kan prisen også se anderledes ud, end hvis ydelsen lå i dagtimerne.

Afslutningsvis kan prisen skræddersyes efter de ydelser, vi skal udføre for dig. Kontakt os endelig, hvis du ønsker en præcis pris på en ydelse.

Ring og få et gratis tilbud på ejendomsservice

Når du skal hyre et firma til at foretage ejendomsservice, vil du gerne have det firma, der leverer det bedste resultat til den bedste pris.

Vi har efterhånden god erfaring i bagagen, og vores priser er retfærdige. Derudover får du med Aker Multiservice et firma, der prioriterer kvalitet meget højt. Kvalitet er lig med tilfredse kunder, og uden tilfredse kunder, kunne vi ikke styre en forretning.

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak om, hvilke opgaver vi kan løse for dig. Ring på 71 73 66 eller skriv en mail på info@akermultisrevice.dk.

MALEARBEJDE : 13 ÅRS ERFARING

Rengøring: 3 års erfaring

min mission

Vores mission er at skabe stor værdi for vores kunder ved at levere tilpassede løsninger mere effektivt med de rigtige mennesker, værktøjer og processer.

Kontakt mig

​Aker Multiservice

Christian X''s Alle 6, 3. tv.
​2800 Kongens Lyngby

​Telefon: 71 41 73 66

E-mail: info@akermultiservice.dk

CVR: 39252589

5 Besøg os på Facebook - klik her

Besøg os på Håndværker.dk - klik her